te onzen kantore


te onzen kantore 1.0

(zeer formeel; archaïsch)

op ons kantoor; ten kantore van ons
Zowel in toepassing op het kantoor van een onderneming als in toepassing op het kantoor van een notaris, advocaat e.d.

Algemene voorbeelden


Alle betalingen dienen zonder enige aftrek of schuldvergelijking te geschieden te onzen kantore of op onze bankrekening.

http://www.elten.com/nl/home/verkoop-en-leveringsvoorwaarden

Hierbij heeft de advocatenmaatschap X & Y [...], het genoegen u mede te delen dat met ingang van 1 maart 1986 Mr Z, advocaat en procureur voorheen kantoorhoudende ten kantore van A advocaten te B, de praktijk zal uitoefenen als onze kantoorgenoot en derhalve vanaf laatstgenoemde datum te onzen kantore bereikbaar is.

https://www.advocatenorde.nl/advocaten/juridische-databank/uitspraken/details/4172,

Levering geschiedt volgens de verkoopvoorwaarden, welke te onzen kantore ter inzage liggen.

http://www.okhuysen.nl/images/Fotos/Mailings/2014/2014OkhuysenSpecialnr1RuimtOp.pdf,

Betaling dient te geschieden à contant, of anders overeengekomen met inachtneming van een betalingstermijn van 7 dagen na factuurdatum te onzen kantore of op bankrekening ]...] ten name van [...], zonder aftrek van korting of beroep op compensatie.

http://www.zaned.nl/algemenevoorwaarden.html

Vaagtaal uit gewoonte is taal die niet met zijn tijd meegaat. Je doet dan een schrijven uitgaan aan alle klanten waarin je schrijft: Gelieve u te onzen kantore te vervoegen op een voor u conveniërend tijdstip en de enveloppe met het daarin gevoegde en tweemaal dubbel gevouwen formulier op de daarvoor bestemde locatie achter te laten. En wat moet die klant doen? Gewoon even langskomen en het formulier afgeven aan de receptionist.

http://vaagtaal.nl/negen_slappe_excuses_voor_Vaagtaal.pdf

In opdracht der Nederlandse Regering heeft onze Commissie korte tijd geleden met de Britse Autoriteiten een regeling kunnen treffen, waarbij o.m. vrijgifte is verkregen van deze postzending ten behoeve van de Nederlandse rechthebbende. Deze brief met inhoud bevindt zich thans te onzen kantore.

http://www.onderdeloupe.nl/brievenbus/artikelen/coval.htm,